dress 2 sofiq borisova1

Продадоха рокля на София Борисова за 11 000 евро

20 юни 2016

Благотворителен търг, организиран от бизнесдамата д-р Ружа Игнатова като част от програмата на специална гала вечеря, събра над 70 000 евро за образователни цели. Събитието се проведе на 10 юни 2016 г. в един от най-популярните частни клубове в Лондон – One Marylebone. На вечерята присъстваха само най-изявените лидери на OneCoin, компанията на д-р Игнатова, както и самата тя.

gala dinner london_press

Роклята, специално създадена от топдизайнера София Борисова за д-р Игнатова по повод международно бизнес събитие в Дубай през 2015 г., бе един от артикулите, които предизвикаха огромен интерес в публиката. Тя бе спечелена от дама от Украйна за невероятната цена от 11 000 евро.

„Бях запленена от блясъка на камъните и изящната дантела“, коментира Силвана Корничук, щастливата притежателка на красивата рокля в цвят шампанско, подчертаваща  женската грация и изящество.

dress_sofiq borisova

Освен роклята, бяха предложени още картина с д-р Ружа Игнатова и нейния автограф; най-новата ѝ книга за финанси, подписана лично от авторката; позлатен смартфон; почивка за една седмица в Менорка, Испания; както и мъжки моден аксесоар.

Всички средства от благотворителния търг ще бъдат предоставени на Фондация Един Свят/ One World Foundation, чийто патрон и основател е именно д-р Игнатова. Фондацията вече има реализирани над 20 проекта в 12 различни страни, чрез които са подпомогнати 1438 деца. Чрез събраните средства от търга, Фондацията ще предостави стипендии на деца в нужда от Азия, Европа и Южна Америка. Друга основна част от средствата ще бъдат насочени към защита на правата на децата и превенция на детски труд.

Гостите на събитието успяха също да се насладят на изискана вечеря, както и на незабравимите хитове на световно-известния певец Хадауей.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)