цацаров Cropped

Прокуратурата започва разследване на фалита на ЦСКА

05 февруари 2016

Постъпила молба до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров е напът да разбуни духовете в ЦСКА и да започне да хвърля по малко светлина върху положението, в което се намира клубът, информира „7 дни спорт“. Чрез постъпилата в съда молба с входящ номер 176 Цацаров е призован да разследва случилото се с „червените“. Добрата новина за феновете на „армейците“ е, че държавният орган е приел искането и случаят е преминал към разглеждане.

От много време „червената“ общественост настоява да се разследват, меко казано, престъпленията, които са се случвали в ЦСКА, и защо клубът бе добутан до пропастта, а впоследствие изхвърлен от професионалния футбол. Това рзследване ще трябва да извади на показ всички кирливи ризи на тези, които управляваха 31-кратните шампиони в предните близо 20 години и докарха откровено ЦСКА до фалит.

Първите, с които прокуратурата ще се заеме, са познати имена – бившият президент и главен акционер Александър Томов, дясната му ръка и изпълнителен директор Александър Тодоров, както и бившите основни акционери – Петър и Юлиян Манджукови. Имената на последните двама бяха свързани и с финансирането на клуба в един период.

Тепърва ще се очаква какво ще покаже разследването и кой ще се окаже главният виновник за състоянието, в което се намират „червените“.

снимка: clubz.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)