TON_1481

Пролетен бал на КРИБ под патронажа на Премиера Бойко Борисов.

08 юни 2016

Тази вечер в  зала „Джон Атанасов“ на София тех парк се състоя Вторият пролетен бал на КРИБ. Премиерът Бойко Борисов също пристигна на събитието на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Над 430 са гостите, които присъстваха на бала. Собственици и мениджъри на компании, членуващи в организацията, министри, депутати и кметове минаха през тържествената алея на София тех парк. 

TON_1603

TON_1577

Кулминацията на Втория пролетен бал на работодателите и индустрията в България бе връчването на най-авторитетните за бизнеса награди „КРИБ – Качество, Растеж и Иновации от България“. Със специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев бе бъде отличена компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

TON_1477

TON_1474

Водещи на церемонията бяха актьорите Камен Воденичаров и Параскева Джукелова. Тази година провеждането на пролетния бал на КРИБ се осъществява благодарение на златните спонсори Хювефарма, Агрион Инвест, Геотрейдинг, Лукойл България, Минстрой Холдинг, Нове Холдинг и Софарма. Сребърен спонсор на бала е Аурубис България, а бронзови спонсори са Енергоремонт холдинг, ВИП Секюрити, Каолин, Кока-Кола ХБК България, Теленор България, Централна енергоремонтна база.

TON_1538

Очаквайте още подробности!
Разгледайте и пълните ни албуми със снимки в профила ни във Facebook!

снимки: Антон Хариев

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)