3m0gmdme16gd5u_scale1000x1000

Пролетен оперетен бал

16 май 2018

Музикалният театър ви кани на специален концерт-спектакъл „Пролетен оперетен бал“ в зала 1 на Националния дворец на културата на 20 май от 19.00 часа.
Да посрещнем пролетта с любовта и страстта на най обичаните оперетни мелодии от всички страни в Европа, ще ви поднесем уханен букет с музика от Виена, Гърция, Испания и чак от далечна Персия!
Блестящите гласове на звездите на Музикалния театър ще ви накарат да почувствате полъха на нежните южни аромати! Неувяхващата оперетна класика, вихрените танци и  пролетните гласове ще ви омаят и дарят с искряща радост и възторг от възродената природа и щастливите мигове на съприкосновение с красотата на музиката, която сме подбрали за този специален концерт! Ще се почуствате вдъхновени и заредени с много оптимизъм от талантливите интерпретации на вечните оперетни мелоди от солисти, оркестър, хор и балет на Музикалния театър.
Режисьор на спектакъла е Александър Мутафчийски, диригент Юли Дамянов, сценографията е на Борис Стойнов и Георги Златанов, костюми – Цветанка Петкова- Стойнова, хореография- Татяна Янева, хормайстор- Людмил Горчев!
На 20 май от 19:00 часа в зала 1 на НДК Музикалния театър ви кани на  концерт спектакъла „Пролетен оперетен бал“.
Източник: ndk.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)