движението в София

Промени в движението на София

14 август 2018

Летните ремонти в София продължават, а заедно с тях на места се променя и движението и правилата на паркиране в някои части на града.

На 13 август започна реконструкцията на бул. „Васил Левски“ от бул. „Цар Освободител“ до паметник „Васил Левски“. До 23 август се забранява влизането на пътни превозни средства по източната половина от пътното платно на бул. „Васил Левски“ в участъка от бул. „Цар Освободител“ до ул. „Оборище“, включително и през източната страна на кръстовище бул. „Васил Левски“ – ул. „Оборище“. Ще се осигури преминаване на превозни средства по ул. „Шипка“. Движението ще се извършва двупосочно в западната половина от пътното платно на булеварда.

Забранява се влизането на превозни средства по крайните две пътни ленти от източната и от западната страна на пътното платно на бул. „Васил Левски“ в участъка от ул. „Оборище“ до паметника на Васил Левски. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно по едната пътна лента в посока в същия участък на булеварда.

Закрива се спирка СУ Св. Климент Охридски” за тролейбусни линии № 1, 2, 4 и 11 на бул. “Васил Левски” в посока площад “Паметник Левски”. Променя се маршрутът на тролейбусни линии № 1, 2 и 4 само в посока СУ “Св. Климент Охридски”, както следва: от ул. “Кракра” надясно по бул. “Янко Сакъзов” и по бул. “Васил Левски” по маршрутите.

Заради подмяна на водопровод по бул. „Джеймс Баучър“ от ул. „Свети Теодоси Търновски“ до ул. „Якубица“ до 17 август се забранява влизането на пътни превозни средства, престоят и паркирането по дясна пътна лента от южната страна на пътното платно на бул. „Джеймс Баучър“ в участъка от ул. „Св. Теодосий Търновски“ до ул. „Плачковица“.

От 20 до 25 август се забранява влизането на превозни средства, престоят и паркирането през южната страна на кръстовище бул. „Джеймс Баучър“ – ул. „Плачковица“.

Организация на движението за рехабилитация на бул. „Арсеналски“ в участъка от бул. „Черни връх“ до бул. „Петко Каравелов“

До полунощ на 5 септември се забранява влизането на пътни превозни средства, престоят и паркирането по крайна дясна пътна лента от южната страна от пътното платно на бул.“Арсеналски“, в участъка от ул.“Милевска планина“ до 60 м преди кръстовището с бул.“Черни връх“.

Временна организация на движението по ул. „Сердикийски събор“ 

До 21 август се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Сердикийски събор“ и по ул. „Кожух планина“ в участъка от ул. „Света Троица“ до ул. „Славище“.

Източник: offnews.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)