Връчвайки почетен знак на президента на модния спец Любомир Стойков.

Професор Любомир Стойков с Почетен знак от президента Румен Радев

30 май 2019

Държавният глава Румен Радев връчи на проф. д.н. Любомир Стойков Почетния знак на президента на Република България. Известният наш университетски преподавател, журналист, естет и моден критик получи високото отличие за значимия му принос към българската култура, наука и образование, както и по повод на неговата 65-годишнина.

В словото по случай награждаването президентът Румен Радев изтъкна колко е важно това, което прави проф. Стойков и в сферата на стила и възпитанието на младото поколение. Той използва случая и, за да му благодари, че за втора поредна година се включва в президентската инициатива „Подкрепи една мечта“ за абитуриенти, лишени от родителски грижи.

Професор Любомир Стойков на "Златната игла"

На свой ред проф. д.н. Любомир Стойков изрази своята благодарност и подчерта, че приема тази голяма награда като признание за дългогодишните му усилия като учен, журналист и преподавател. Професорът изтъкна и, че този приз не би бил възможен без участието и помощта на всички, които са го разбирали и подкрепяли в неговия професионален път – колеги, студенти, екипи, асистенти и съмишленици.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)