Психологът Ясен Николов: „Важно е кои ще сме ние, когато срещнем правилния човек“

14 февруари 2017

За какво ни е празникът Свети Валентин? Да похарчим някой лев за романтична вечеря, плюшено сърце или букет цветя? Или пък, за да се почувстваме самотни и пренебрегнати, наблюдаващи влюбените двойки по улиците, снабдени с по някое червено, сърцеобразно балонче? А може би  да се свържем със себе си и да си дадем сметка от какво наистина имаме нужда? Ясен Николов е психолог, който има отговори на тези въпроси и за това решихме да си поговорим с него именно на св. Валентин.

Иначе това, което научихме за самия Ясен,  е, че той е ренесансова личност, съчетала в себе си многобройни дейности и области: майстор е на метода „Лечение с прана“, който практикува и преподава, последовател е на Бхакти йога, международно известен учител по саморазвитие, който е водил и води занятия и практики в Англия, Шотландия, Русия, Франция, Германия, Австрия, Италия, Унгария, Хърватска, Гърция, Турция. Предаванията му се слушат в над 100 страни всеки месец. Застъпник е на лидерската култура в България, организатор на благотворителна дейност, визионер, автор и съ-автор на събития, посветени на благото на България. Създател на поредицата от събития „Мисия България“ и съ-автор на движението „Лечение за България“.

Ясен е представител на ново поколение, надарено с универсалност и глобално мислене. Има две дъщери и явно…. разбира от любов…

репортер: Калина Станева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)