Lumidolls

Публичен дом със секс кукли откриха в Барселона

12 март 2017

В Барселона бе открит първия в Европа публичен дом с надуваеми секс кукли вместо с жени, съобщиха от БГНЕС.

Един час с някоя от куклите струва 80 евро. Всички те са направени от термопластичен еластомер и собствениците на заведението уверяват, че няма разлика при допир с куклите и с кожата на жена.

lumi-dolls

Като главно преимущество на техния публичния дом в сравнение с традиционните, те изтъкват и свободата на действие на клиента, който може да изпълни всичките си фантазии. За момента „ Lumidolls“ разполага с четири „труженички“, но разнообразие все пак не липсва. Има по една представителка на раса – европейски, азиатски и африкански тип, както и една, която напомня момиче от японски комикс за възрастни.

Заведението разполага с отделни помещения с приглушена светлина, а след сеанс всяка кукла бива щателно дезинфекцирана за следващия клиент. Компанията обещава пълна анонимност и комфорт. Секс куклите от термопластичен еластомер постепенно печелят популярност по света, въпреки високата си цена – най-евтините модели са по 250-300 долара. Приституцията не е забранена в Испания, но има определени правила за секс-труженичките. Едно от тях, при неспазването на което има глоба, е да не „работят“ близо до училища.

снимки: ibtimes.co.uk

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)