fragrancestupid

Пускат парфюм с аромат на хамбургер

22 март 2015

Burger King се хвърля и в парфюмерийната промишленост. Не, няма шега! Компанията пуска на пазара парфюм с аромат на хамбургер. И това не е самата истина! Цената на парфюма още не е известна, но се знае, че ще съдържа нотки на месо от скара, пресен лук, маруля и майонеза. Така всеки може по цял ден да ухае на бърза храна.

Ароматът е наречен Flame-Grilled и се очаква да се появи в Япония на 1 април. Според мнозина датата на дебюта му не е случайна и може да се окаже първоаприлска шега. Въпреки скептицизма на хората, веригата за бързо хранене уверява, че парфюмът не е измислица. Не закъсняха и първите недоброжелателни коментари. Според скептиците, подобни вериги не могат да правят добра храна, и че са решили да компенсират провала си с аромат. Според други, очевидно е че веригата е решила да разкара досадните вегетарианци.

Интересно е каква ще е реакцията на големите производители на парфюми. Малко вероятно е да се подадат на провокацията, защото храна с мирис на парфюм, едва ли ще бъде печелевша комбинация.

снимка: Burger King

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)