s12_jackalope_hotel_doot_doot_doot_food_photo_sharyn_cairns_yatzer-880x652

Пушена сьомга тост

11 февруари 2020

Днес ви предлагаме за обяд едно изискано предястие. Тостът с пушена сьомга се предлага в много заведения, но в нашата рецепта има някои нюанси, които го правят още по-вкусно. Един от най-съществените моменти в неговото приготвяне е качеството на самата сьомга. Ако вземете филе от дива сьомга би било най-добре, ако ли не – вземете каквото има в близкия магазин, само да бъде прясна и качествена. Останалото е импровизация и дизайнерска подредба в платото.

Необходими продукти:
пушена сьомга
сметана
течна сметана
каперси
зелен пипер
хляб, подходящ за тост
копър, лимон, орехи, див лук и микс зелени салати

Приготвянето е бързо и лесно. Сложете хляба в тостера, като е добре филийката да е по-препечена. Направете двете млечни допълнения. Първото – за подложката,  се приготвя като миксирате течната сметана със зелен пипер , лимон, ситно нарязани каперси и див лук. Вторият акомпанимент на сьомгата е топката от бита сметана. Тя се гарнира със ситно смляни орехи, копър и зелен пипер.

Останалото е декорация, чаша студено просеко и добра компания!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)