ПФК Левски с коледен поздрав към децата от „Докосни дъгата“

25 декември 2017

Д-р Денислава Ангелова и Божидар Митрев поздравиха децата на асоциация „Докосни дъгата“ в навечерието на Коледа.

ПФК Левски с коледен поздрав към децата от „Докосни дъгата“в подкрепа на децата с диабет. В навечерието на Рождество Христово и Нова година, най-светлите и пълни с надежда празници, д-р Денислава Ангелова, учредител на асоциацията, и Божидар Митрев, капитан на 26-кратните шампиони, отправиха топли думи към малчуганите, обръщайки се към тях в специално видео послание.

„В навечерието на коледните празници искаме да пожелаем на децата да бъдат много здрави, много щастливи, да следват мечтите си и да им се сбъдват, и да бъдат много усмихнати!“, пожелава Божидар Митрев, който с цялото си сърце подкрепя инициативите на асоциацията.

Божидар Митрев от ПФК Левски

„Коледа идва, а с Коледа идва и топлината. От сърце на сърце, от дом на дом, от душа на душа, аз ви пожелавам да дарявате радост, да бъдете здрави, да бъдете много усмихнати и много успешни. И не забравяйте, ако едно нещо ни пречи, то ни помага да станем по-силни!“, пожелава и д-р Денислава Ангелова. ПФК „Левски“ и асоциация „Докосни дъгата“ с учредител д-р Денислава Ангелова вече повече от година работят заедно по програма за приобщаване на деца, болни от диабет. с цел отправяне на послание към обществото, че те са равнопоставени на всички останали и трябва да имат равен достъп до възможността да спортуват.
На националния диабетен лагер „Докосни дъгата“, провел се през лятото, спортният директор на 26-кратните шампиони Даниел Боримиров и треньорът на формацията до 19 години Йордан Петков проведоха тренировка с малчуганите, след което двама от тях получиха шанс да тренират в школата на „сините“.

Общата дейност на асоциацията и футболния клуб обаче не спира дотук. Отборът предоставя и безплатни билети за домакинствата си за деца с диабет на различна възраст.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)