Пъзелмания

Пъзелмания от края на септември

19 септември 2018

Обичате ли да редите пъзели? Може да покажете своите умения и да се забавлявате на специално събитие. Пъзелмания 2018 г. започва в края на месец септември. Квалификациите ще се състоят на 29 и 30 септември от 9:00, 11:30, 14:00, 16:30 часа. Тогава ще се редят пъзели от 500 части. В състезанието могат да се включат отбори от по двама души. За да участвате е необходимо да закупите билет, който е на стойност 30 лв. за отбор.

Според правилата отборите ще разполагат с два часа, за да наредят предоставения от организаторите пъзел. Ако за това време няма завършил отбор, победителят ще се определи по оставащите парченца. Броят на излъчените финалисти ще зависи от броя на записалите се отбори и ще бъде обявен допълнително. Отборите, класирали се на големия финал на 6 октомври 2018 г. от 10:00 часа, ще редят пъзели от по 1000 части и ще разполагат с 4 часа.

Мястото на надпреварата е Център за подготовка на ученици за олимпиади към МОН. Адрес: град София, бул. „Драган Цанков“ 21А, 1113 ж.к. Изток, вход от към ул. „Димитър Гичев“.

Организатори са ‌Ozone.bg и Puzzles Bulgaria, с подкрепата на пъзели Heye и Центъра за подготовка на ученици за олимпиади.

Спечелите първо място ще получат награда от 1000 лв., за второ и трето са предвидени съответно – 600 и 400 лв.

 

публикацията подготви: Силвия Аризанова
снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)