
Необходими продукти:
10 готови палачинки
200 г кашкавал
За соса:
200 г смляно телешко месо
100 г смляно свинско месо
100 г бекон
1/2 глава червен лук
2 скилидки пасиран чесън
1 морков
250 г белени домати от консерва
50 мл червено вино
зехтин
черен пипер
сол на вкус
1 с.л.риган
Начин на приготвяне:
Пригответе соса, като сложите нарязания бекон в тиган и запържете. Добавете лука, чесъна, настъргания морков и смляната кайма. След като се задушат, прибавете виното и доматите. Овкусете соса и намалете котлона и варете докато остане на половина. Готовите палачинки навийте със соса, настържете отгоре кашкавала и запечете във фурна, докато той се разтопи.
снимка: homemadewithmess.wordpress.com
Още по темата
-
Пачи крак с яйца от долината Вахау
In TASTEДнес ще пътешестваме из областта Вахау, разположена по долината на река Дунав в Австрия. Красивото ...
-
Кафе Kimbo официално навлиза в България
In EVENTSНа 29 ноември от 11:30 ч. в „София Хотел Балкан“, зала „Сердика“ ще се състои ...
-
Златисти бухти с извара
In TASTEНеобходими продукти: 3 бр. яйца 1 ч.л. сода бикарбонат 1 щипка сол 500 мл олио ...
-
Колко време можем да държим определени храни в хладилника?
In TASTEЯсно е, че храните, които държим в хладилника няма да останат вечно свежи. Какво обаче ...
Остави своя коментар през Facebook