food3

Пълнен гювеч по бургаски

23 март 2018

Необходими продукти:
първи ред в гювеча – свински вратни пържоли
втори ред – пилешки пържоли от бут
трети ред – наденица свинска сурова
четвърти ред – най-отгоре се слагат сарми пълнени с ориз и кайма, също чушки пълнени с кайма и ориз
за 10 човека
1 кг пържоли вратни свински
1 кг – пилешки пържоли от бутче
0,800 г сурова наденица

Начин на приготвяне:
Сармите се правят, a чушките са по преценка на готвача.

снимка: thinkstock

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)