„Пълно презареждане“ с Орлин Павлов

19 юли 2018

„Пълно презареждане“ е заглавието на най-новата песен на Орлин Павлов. Това е и повода екипът ни да му гостува и да го представи в рубрикатани „Интересните“.

IMG_2646

Разбира се, предстои и още една голяма изненада за феновете на певеца – вторият му голям самостоятелен концерт . Той ще бъде на 1.10.2018 г. в зала 1 на НДК. Орлин Павлов е талантлив, интересен, артистичен и винаги усмихнат. Зарежда околните с много положителна енергия. Обича спокойния живот и се разтоварва с разходки сред природата.

IMG_2617

Има малко, но стойностни и верни приятели. Това лято няма да почива, защото работи по издаване на албум, в който ще е включена, разбира се, и новата му песен „Пълно презареждане“. Ангажиментите му са свързани и със сериозната организация на големия концерт в НДК.

IMG_2616

Орлин Павлов е от семейство на музиканти – родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера повече от 30 години. Може би, това е една от предпоставките певецът да се ориентира към музикалния бранш. На 16 г. завършва театрална школа. По-късно участва и в няколко филмови продукции и телевизионни формати. 4 години пее с група „Каффе“, а след това избира да се отдаде на самостоятелна музикална кариера.

IMG_2632

Синкретичнитиката в изкуството – това е бъдещето – убеден е той.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)