Първата корейска поп група HALO с концерт в България

12 декември 2017

На 13 март 2018 година, българските меломани ще имат възможността лично да проверят докъде е стигнала в развитието си корейската поп музика. На живо, в София ще се изяви първата корейска поп група HALO. Бандата от Южна Корея е от шест момчета, като името й е абревиатура на Hexagon of Absolute Light and Organization (Хексагон на Абсолютната светлина и Организация).

HALO използва тълковното значение на името на групата, за да представя себе си като група-идол, която винаги блести неотразимо навсякъде, където момчетата се появят заедно. Dino, Yoon Dong, Hee Cheon, In Haeng, Jae Yong и Ooon са на европейско турне, като София е един от осемте европейски града, в които те ще има концерт наред с Лисабон, Букурещ, Хелзинки, Париж, Кьолн, Варшава и Лондон.

halo

HALO дебютира на 26-ти юни 2014 г. , а дебютния сингъл е Fever. В дискоргафията си имат четири издадени студийни албума, сред които е и най-новият – Halo no fushigina resutoran, който беше пуснат на 6.09.2017 година. Останалите издадени албуми са Young love, Happy day и Here I am. Сред най-големи им хитове са 38℃, Hello Halo, Grow Up, Heaven Heaven, Jasmine. Билети може да намерите в мрежата на Eventim и Е-pay.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)