Първа снимка на булчинската рокля на Софи Хънтър

Първа снимка на булчинската рокля на Софи Хънтър

27 март 2015

Откакто научихме за сватбата на Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър, както обикновено, искахме да зърнем и  роклята на булката, но двойката щателно криеше всички снимки.

Е, моментът на истината най-накрая дойде! Модната къща Valentino публикува на страницата си в Instagram сватбената рокля на Софи. Разкошната рокля, в благородния сив цвят, украсена с дантела под формата на лозя и нарове, с дълъг ръкав и висока яка, определено завладя сърцата ни.

Първа снимка на булчинската рокля на  Софи Хънтър

В деня на сватбата Софи бе в началото на бременността си, но закръгленото й коремче бе много добре прикрито.

„Роклята бе абсолютно олицетворение на мечтите ми. Тя е изключително характерна и необичайна. Всеки един детайл е внимателно обмислен… Тя е толкова красива! Кара ме да летя в облаците от щастие.”, каза Софи Хънтър за списаниеDaily Mail.

Тук е мястото да припомним, че Софи Хънтър и Бенедикт Къмбърбач сключиха брак на 14-ти февруари 2015. Събитието се проведе без участието на пресата: представители на актьора потвърдиха многократно, че двойката не иска публичност на този празник. Място на сватбата и обмена на клетви бе църквата Свети Свети Петър и Павел в имението Мотистоун, разположено на английския остров Уайт. Мястото не е избрано случайно: някога тук се е намирала лятната резиденция на кралица Виктория, а самата църква е основана през XII век.

1DEF4F6D

 

Снимка: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)