20180521-markleportrait-3

Първите официални сватбени фотографии на Меган Маркъл и принц Хари

21 май 2018

Дворецът Кенсингтън публикува първите официални снимки от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, която всички проследихме на 19 май. На първия кадър двойката позира заедно с цялото семейство, на втората снимка- само двамата заедно, а третият кадър е запечатал емоциите на младоженците с шаферите.

20180521-markleportrait-1

20180521-markleportrait-2

Херцогът и херцогинята на Съсекс представиха три официални снимки от сватбата. Фотографът Алексей Любомирски е техен автор. Сватбеният фотограф на принц Хари и Меган Маркъл е истински принц - Алекси Любомирски е наследник на могъщо полско семейство, удостоено с наследствена княжеска титла от императора на Свещената римска империя Фердинанд Трети през XVII век. Титлата на известния моден фотограф е Негова светлост принц Алекси.

Фотографиите са направени в Зелената дневна на замъка Уиндзор, непосредствено след празничното шествие.

Херцогът и херцогинята на Съсекс биха искали да благодарят на всички, които взеха участие в честването по случай сватбата им. Те бяха много щастливи, че можаха да споделят този ден с всички дошли в Уиндзор, както и с тези, които гледаха сватбата по телевизията във Великобритания, страните от Британската общност и по целия свят. Кралските Височества са във възторг от тези официални портрети, направени от фотографа Алекси Любомирски и са щастливи, че могат да ги споделят с вас. Те също така биха искали да ви благодарят за всички поздравления, които получиха „, се казва в официалното изявление на двореца Кенсингтън.

Фотографът, който имаше късмета да направи снимките, които със сигурност ще останат в историята, от своя страна, сподели емоциите си от работата с Хари и Меган:

Невероятна чест е да имам възможността да запечатам за историята любовта на херцога и херцогинята на Съсекс, от момента на техния годеж до семейните портрети. Това беше прекрасна глава в моя живот и кариера, която никога няма да забравя,

- призна Любомирски.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)