18112017-wed-01

Първите сватбени снимки на Серина Уилямс и Алексис Оханян

19 ноември 2017

Серина Уилямс и Алексис Оханян, които сключиха брак този четвъртък, зарадваха феновете си със снимки от тържествената церемония. Те публикуваха няколко кадъра на страниците си в Instagram, а цяла фотосесия ще се появи в списание Vogue, което подготвя голям и ексклузивен материал от церемонията.

Легендарната тенисистка бе във великолепна рокля от Alexander McQueen, която беше създадена за нея лично от творческия директор на марката Сара Бъртън.

Отидох в Лондон, за да се запозная със Сара, и в крайна сметка се влюбих в този силует, въпреки че тази рокля беше точно обратното на това, което планирах да имам,

Каза звездата.

18112017-wed-04

На сватбата, която бе в стил „Красавицата и звяра“, Серина изглеждаше като принцеса на Дисни, а принцът не можеше да откъсне очи от нея.

Алексис, между другото, след сватбата, призна любовта си към Серина и публично:

Ти си най-добрата от най-добрите. Не само в спорта, но и като майка и съпруга. Радвам се, че ще напишем нови глави на нашата приказка. Трудно ми бе да си представя, че се оказва, че целият ми живот чака този момент. Всичко, което направих, всичко, с което бях толкова горд в кариерата и живота си през тези 34 години – всичко това замира на фона на това, което направихме днес. Благодарен съм ти и толкова влюбен в теб,

 

- с тези думи Оханян се обърна към новата си съпруга.

18112017-wed-00

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)