landscape-1440169897-green-dining-room

Първите стъпки на пролетта у дома

24 февруари 2018

Независимо, че зимата е на път да напомни за себе си с предстоящото застудяване, тя вече безвъзвратно си отива и скоро пролетта ще я отпрати. Вече на дневен ред в усещанията са пролетните и великденските настроения, така че е време да поканим първите стъпки на пролетта и у дома.

1445613047-fresh-garden-green-wallsМалки свежи декорации, дребни предмети, напомнящи за нежните цветове на пролетта и задължително цветя – това са ефекти, които ще преобразят настроението в къщата ви. По-смелите могат да пребоядисат и някоя стена в свежо зелено или нежно розово или да залепят пролетно цветен тапет, но за тези, които не желаят чак такава промяна, е достатъчно да сложат клонки със свежи цветя, малки саксии с лалета, зюмбюли или нарциси.

Ето и няколко идеи как да поканим пролетта у дома…

54c08397aa2ca_-_02-hbx-dark-brass-schoolhouse-lights-huh-1112-s2

Поставете малки саксии с подправки и пролетни цветя в кухнята. Всеки ден те ще пръскат свежото си пролетно настроение.

mudroomПоставете малки картини с цветя из кухнята или около трапезарния шкаф, без да ги забивате на стената. Добавете и свежи лалета и пролетта вече е дошла на гости.

elizabeth-bauer-watt-dining-roomДекорирайте трапезарната маса с чинии и посуда в свежи пролетни цветове, цветни салфетки и кърпи и малки вази с много цветя. А в страни поставете големи клони от цъфнала японска вишна – прекрасен предвестник на пролетта.

gallery-54c12b012ee3d-06-hbx-wah-tung-asian-porcelain-horn-0513-xlnИзровете из декорациите и предметите си в къщи всички неща в синьо и направете един корнер с тях. В добавка – цветни възглавнички и орхидеи или пролетни цветя

gallery-1430862055-01-custom-azure-blossom-branch-mural-0515Не пропускайте и банята – в нея едно стръкче пролетно цвете ще е напълно достатъчно, за да я освежи!

снимки: Housebeautiful

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)