BAT_GPCH_identite_banniere_500x400

Първият международен конкурс за шал на HERMÈS

10 март 2019

За първи път Hermès организира международен конкурс за дизайн на шал: LE GRAND PRIX DU CARRÉ HERMÈS. Състезанието е безплатно и отворено за всички, които притежават артистични таланти, като дизайнери, художници, илюстратори и графични дизайнери. Hermès ще закупи оригиналите на дизайна на победителите в конкурса, с оглед възпроизвеждане в една от бъдещите си колекции.

От 1937 г. Hermès възпроизвежда над 2000 оригинални дизайна на коприна за своите шалове. Отличават се в това упражнение по композиция и разказ. От време на време младите графични художници или опитни дизайнери от цял ​​свят са посветили своя талант на все по-съвременното творчество. Преди всичко пространство за свобода, шалът се подхранва от парадоксите, както обяснява Пиер – Алекси Дюма, художествен ръководител Hermès: „загадъчен, но ясен, прост, но пълен, смислен, но мистичен до най-малкия детайл; затворени в ограничено пространство, но свободни, отворени за безкрайни интерпретации.“
Състезанието ще се проведе в три фази.  Фаза 1 – регистрация, вече е отворена. Кандидатурите, които отговарят на условията, трябва да бъдат получени до 31 май 2019 г. 23:59.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)