Първият нудистки ресторант в Париж фалира (Видео)

12 януари 2019

Първият нудистки ресторант в Париж – „О’Натюрел“ затваря врати след малко повече от година от създаването си, обявиха собствениците му. Идеята за заведението бе взаимствана от ресторант в Лондон, като единствената разлика бе, че клиентите тук бяха голи, докато обслужващият персонал с облекло – най-вече по хигиенни съображения. Гостите първо минаваха през съблекалня, след което се озоваваха в зала с около 20 маси.

Нудистки ресторант

Заведението отвори врати за любителите на непокритите човешки форми през есента на 2017 година на улица „Гравел“ във френската столица. На 16 февруари тази година обаче ще бъде последната възможност за посещение, съобщи в. Фигаро.

„Затваряме по икономически причини. Благодарим ви, че участвахте в това приключение. Оставаме само с добри спомени. Надяваме се да ни подкрепите и да бъдете наши гости и през януари и февруари“, заявиха на сайта на заведението основателите – Майк и Стефан Саада.

Нудистки ресторант

Други източници твърдят, че братята Саада не са направили реална преценка на броя на нудистите в Париж – 90% от тях са хомосексуални. Градският нудизъм не е толкова разпространен, колкото броят на хората, които се пекат без бански костюм по френските плажове и курорти. Те не стъпват в заведения от този род.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)