Първи годишни награди на Архитектурен магазин и In LIFE TV

11 декември 2015

На официална церемония снощи в Резиденция Анастасия бяха връчени годишните награди за архитектура, строителство и дизайн на предаването „Архитектурен магазин“ и In LIFE TV. На събитието присъстваха десетки гости- архитекти, инвеститори, предприемачи, хора от света на бизнеса, културата, изкуството и спорта.

TON_3086

Водещ на церемонията беше Ива Екимова, а специални поздрави към присъстващите отправиха лично кметът на район Надежда-г-н Димитър Димов, волейболната легенда Любо Ганев, създателят на НФА Българе, Деан Манев – директор на Men’s Fashion Cluster и Краси Куртев от джаз група „Акага“. Ася Георгиева благодари на страхотния екип на Първата БГ on-line телевизия In LIFE TV, а главният редактор на медията Марио Трифонов поздрави всички присъстващи за предстоящите празници.

TON_3100

Кулминацията на празника бяха изпълненията на момчетата от танцова формация Richmart, които дефилираха на фона на модерна музика, облечени с модерни сака с шевици. И за финал, ето и кои са призьорите в отделните категории на Първите годишни награди за архитектура, строителство и дизайн: Обществена сграда на годината- клиника EO-Dent, Жилищна сграда на годината- MM World, Къща на годината- домът на Любо Ганев, Архитектурно събитие на годината- Конференция по фасаден инженеринг и Архитектурно бюро на годината- Кали 92.

Виж още снимки от церемонията!

Репортер: Ася Георгиева
Оператор: Кунчо Поляшки
Фотограф: Антон Хариев
Постпродукция: Николай Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)