Първи Мото Салон в София - открит!

Първи Мото Салон в София – открит!

18 февруари 2015

Предвид предстоящото откриване на мото сезона на 28-ми март (по традиция това се случва в първата събота след Първа пролет), моментът е идеален да се обзаведете с ново возило на две колела или поне да се полюбувате на новите предложения.

Първи Мото Салон в София - открит!

От Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) решиха да организират Мото Салон в столицата. За първи път в историята си Интер Експо Център отваря врати специално за любителите на красивите и бързи двуколесни машини.

IMG_4018

Първи Мото Салон София 2015 представя много нови модели мотоциклети, голяма част от най-новите продукти, аксесоари и всичко друго свързано с моторите, което излиза на пазара тази година. А то заслужава да поне бъде видяно, ако не покарано.

IMG_3964

Участие в изложението имат фирми като Honda, Harley Davidson, Peugeot, BMW, МV Agusta, Kymco, Suzuki и др. Идеята на организаторите е да зарадват настоящите и бъдеши мотористи, като тази проява постави началото на редица подобни у нас.

IMG_4045

Изложението можете да разгледате от днес до 22 февруари на булевард Цариградско шосе 147 – Интер Експо Център. За посетителите са планирани и забавления и томболи с награди.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)