991-ratio-brad-pit

Брад Пит с първи Оскар и емоционална реч

10 февруари 2020

На церемонията по връчването на наградите „Оскар“ холивудският актьор Брад Пит произнесе много емоционална реч, в която преплете различни усещания.
Той първо небрежно спомена темата за неуспешния процес по импийчмънт на президента на САЩ Доналд Тръмп.
Държейки статуетката, която Брад Пит получи за актьор в най-добра поддържаща роля за изпълнението си във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, той се обърна към публиката:
Казаха ми, че имам само 45 секунди да говоря, което е с 45 секунди повече от предоставените от Сената на Джон Болтън по време на импийчмънта на президента Тръмп.“

Брад Пит
Gulliver/Getty Images

Болтън, бивш съветник на Тръмп по национална сигурност, можеше да бъде основен свидетел на процеса, но не беше призован в Сената.
„Така че мисля, че може би Куентин трябва да направи филм за това кога възрастните в крайна сметка постъпват правилно“, добави актьорът.

Брад Пит
Gulliver/Getty Images

Филмът „Имало едно време в Холивуд“ е базиран на реални събития, но Тарантино предложи алтернативна гледна точка на трагичната история.
След церемонията Брад Пит обясни пред репортери, че е „много разочарован“ от събитията от изминалата седмица, по време на които Сенатът оправда Доналд Тръмп.
„Мисля, че не можете просто да оставите настрана факта, че изкуството да печелите със съмнителни, макар и не забранени трикове, надделява над правилните неща“, заяви Пит, цитиран от Fox News.
И аз приемам това много сериозно“, допълни той.
В своята тържествена и много емоционална реч, Брад Пит спомена още и децата си от брака с актрисата Анджелина Джоли.Двойката има три дъщери и трима синове, които, както каза актьорът „дават смисъл на всичко“, което прави.
Брад Пит вече беше удостоен с „Оскар“ през 2014 г., но само като един от продуцентите на филма „12 Years a Slave“.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)