item_studyhub3

Първото по рода си споделено пространство за учене в България отвори врати в Студентски град

02 октомври 2019

Първото по рода си споделено пространство за учене в  България отвори врати в Студентски град. Посетителите на StudyHub ще могат да се насладят на цветната и забавна обстановка, подходяща за самоподготовка на студентите.

Идеята за мястото идва от екип студенти от няколко университета, които установяват проблем с липсата на мотивация за учене сред студентите, живеещи в общежития, поради отсъствието на подходящи места за самоподготовка. Зад амбициозната им идея застава ИКЕА, като компанията обзавежда изцяло пространството.
StudyHub ще работи денонощно без почивен ден. Споделеното пространство за учене предлага кътове за усамотение, както и зони, в които студенти от различни университети и специалности ще могат да се свързват и да присъстват на културни и образователни събития. Помещението разполага и с адаптирана среда за хора в неравностойно положение и с постоянно дистанционно видеонаблюдение.

Желаещите да използват споделеното пространство за учене могат да се възползват от семестриални и месечни карти за достъп, а първите 50 ще получат подаръци от лимитираната серия на ИКЕА - FÖRNYAD.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)