Пътешествие за доброто – една благородна кауза

13 януари 2017

На 12.01.2017 година екипът на In LIFE, латино звездата Лукас Маскиано и красивата му половинка Боряна Петрова, за която той пее ,, Катерино, моме “ на български, официално връчиха чек за дарение на Център за деца аутисти в София. Набраните средства са от Благотворителния Арт Салон, който организирахме в прекрасната резиденция ,, Анастасия „. Дарението бе лично връчено на госпожа Владислава Цолова – директор на центъра.

Владислава Цолова - център за аутисти

Това е една благородна кауза, едно пътешествие за добро, посветени на децата – аутисти, които имат сериозна нужда от подкрепа. Ние сме твърдо убедени, че добруването днес е по – важно от всякога. Искаме всички да повярват, че не само по Коледа се случват чудеса и да усмихнем повече деца.

В края на месец декември организирахме Благотворителен Арт Салон и накарахме много хора да се посветят на прекрасната идея за повече детски усмивки – в името на децата и един по – добър свят. Нарекохме събраните средства от продажбата на картини, книги и произведения на изкуството на децата – аутисти от центъра в София, както и на пострадалите от бедствието в село Хитрино.

Лукас и In LIfe в центъра за аутисти

Благодарим на всички автори и приятели, които подкрепиха нашата кауза – Маргарита Петкова, Добромир Банев, Галина Александрова, Анна Стефанова, , Марги Паскалева, Искрен Пецов, Сотир Немов, Ангел Симеонов и много, много други. Огромен поклон за съдействието и помощта.

Заедно с дарителския чек ние от In LIFE и Лукас Маскияно изненадахме и децата с подаръци, подсигурени от фирма ,, ДОМА“ и лично от господин Сотир Немов. Обединени от благородната кауза да се помага, ще продължава заедно да помагаме, за да докажем, че обединени можем повече.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
фотограф: Антон Хариев
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)