Равносметката: 2017-та през обектива на In Life TV

01 януари 2018

Освен време за подаръци, изобилие от храна, забавления, приятни мигове с любими хора, Нова година неминуемо е и време за равносметка. Понякога се чувстваме приятно удовлетворени от постигнатото, понякога едвам сдържаме сълзите си на разочарование и болка от провала. Задаваме си безброй въпроси:

Какво свърших през годината? – Опитваме се да отметнем всички положителни неща, които сме били планирали за изминалата година и сме успели да ги реализираме, благодарение на нашата организираност, упоритост и трудолюбие.

Днес, ние – от In Life, ще направим именно това – равносметка.

Обективната равносметката обикновено изглежда така: листът, разделен на две колoнки – положителни и отрицателни случвания и пропускания. Но тъй като In life e позитивната медия и тъй като по това време на годината и най-заклетите песимисти стават една идея по-обнадеждени за бъдещето, не защото има причина, ами заради магията във въздуха – днес ще ви покажем моментите, с които се гордеем като българи, като телевизионери, като екип, като хора, като отделни личности.

Освен за равносметка, началото на годината е време и за обещания–  обещаваме ви да продължаваме да ви показваме най-интересното от „представлението ЖИВОТ“ – неговите усещания, красота и емоции. И само положителни, защото нашето верую е в това да представяме позитивните, добрите, хубавите неща. Всички ние, все повече имаме нужда от красивата страна на живота, защото проблемите – всеки ги има. А хубавото, доброто, красивото ще спаси нас, ще спаси света!


С пожелания за прекрасна, шеметна и вдъхновена 2018-та година!

In Life TV: Александра Милтенова, Анна Панайотова, Ася Георгиева, Деян Дяков, Ива Дойчинова, Иван Цвятков, Калина Станева, Марио Трифонов, Мишел Борисова, Митко Попов, Наталия Бондаренко, Пепа Попова, Пламена Славова, Силвия Аризанова, Симеон Симеонов и Весела Барбукова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)