Радина Кърджилова и Деян Донков в Париж

Радина Кърджилова и Деян Донков се обичат в Париж

03 юли 2019

Една от най-актуалните светски двойки у нас демонстрира отново силните чувства помежду си. Театралните и филмови звезди Деян Донков и Радина Кърджилова са се отдали на романтика в един от най-романтичните градове на Стария Континент – Париж. Двамата публикуваха свои снимки от Града на любовта в профила си в социалната мрежа Instagram.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

„Paris…, любов, вино, разходки, театър…Париж, благодаря ти!!! Обичам те! Благодаря за възможността, че успяхме да се срещнем с тази прекрасна публика, за емоцията и отношението!!! Още веднъж- незабравимо! Деян, обичам те!“, е написала красивата актриса под една от тях. На кадрите се виждат и типичните туристически забележителности – Айфеловата кула, катедралата „Нотр Дам“ и др.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Иначе двамата са решили да съчетаят полезното с приятното, тъй като са във Франция за представлението на новата си пиеса „Любовникът“, която вече се прие повече от радушно у нас и донесе и няколко награди на Радина и Деян. Донков е режисьор на представлението, като същевременно и играе със съпругата си.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)