deqn-donkov-radina

Радина Кърджилова очаква момче

14 януари 2016

Радина Кърджилова и Деян Донков чакат син в края на юни или началото на юли.
Цялото семейство приема тази новина като най-хубавия подарък за новата 2016 г. и всички са готови да помагат с каквото могат. Това съобщи „24 часа“, цитирайки бащата на актрисата Христо Кърджилов.

„Сега Радина е като икона, излъчва мека светлина и една сладост покрай бременността. Сияе отвътре, много е щастлива и спокойна. Деян е до нея – внимателен, грижовен. Това момче се оказа с много богата душевност, способен на дълбоки чувства и истинска преданост“, разказва Кърджилов.

Радина, която преди дни получи номинация за театралната награда „Икар“ за поддържаща женска роля като Инна в пиесата „Мърлин Мърло“, поставена в Хасковския театър „Д. Димов“, постепенно ограничава участията си в други спектакли. Вече е спряла да играе в „Йерма“ по Лорка в Театъра на армията.

Актрисата напълно е спряла цигарите, пие само вода, похапва си предимно салати, зеленчуци на пара, риба, стриктно спазва съветите на наблюдаващите я гинеколози. Наддала е съвсем малко килограми, които все още почти не ѝ личат.

Радина тази година става на 30, с Деян са заедно от 5 години. Актьорът има 10-годишен син, който носи неговото име, от връзката му с актрисата Анастасия Ингилизова.

снимка: novini.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)