Радиочестотен лифтинг KRF – ексклузивно в Beauty Show Aesthetic Center

30 юли 2018

Радиочестотният лифтинг е неинвазивна терапия, която ние в Бюти Шоу Естетик Център изпълняваме посредством радиочестотното „чудо“с керамични накрайници – ненадминат хит на естетичния-козметологичен пазар – KRF. Иновативният продукт няма еквивалент в световен мащаб. Той стимулира и повишава еластичността на кожата, прави я по-стегната и гладка при абсолютен комфорт и безопасност.

Радиочестотен лифтинг - Beauty Show

KRF (Keramos Radio Frequency) е най-ново поколение радиочестотен лифтинг с изключително голяма ефективност в сравнение със своите предшественици. Ултра-модерната апаратура е базирана на действието на продължителна и фракционната радиочестоти и всъщност е единственият апарат в света, използващ фракционната радиочестота за мигновено проникване на дълбочина в тъканите.

KRF апаратът е мултифункционален и с него се извършват процедури, както за лице, така и за тяло в 2 режима – монополярен и биполярен. Феноменалната терапия се извършва чрез керамични накрайници – 3 на брой: за лице, за тяло и мини-накрайник създаден специално за най-проблемните зони, където бръчките и линииите са най-плътно и ясно изразени.

Радиочестотен лифтинг - Beauty Show

Процесът на истинското подмладяване се осъществява чрез хипер-стимулация на функционалността на фибропластите, подобрявайки мигновено еластичността на тъканите и тяхната пропускливост. Третирането с апарата е подходящо за всеки тип кожа, независимо от пол и възраст, и е абсолютно безвредно.

Радиочестотен лифтинг - Beauty Show

Още след първата процедура с KRF се оформят дълбоките линии, стяга се отпуснатата и увиснала кожа в зоната на двойната брадичка, овала, клепачите, скулите, околоочния контур, а при тялото – моментален отслабващ, лифтиращ и стягащ ефект, намаляване на обиколката, изглаждане на повърхностния целулит, намаляване на стриите.

Преди самата процедура не се изисква специална подготовка, но се препоръчва кожата да е добре хидратирана. Терапията е подходяща за всеки сезон, не води до фоточувствителност, а за оптимален ефект се препоръчва 2 пъти в месеца.

IMG_6649

 

До края на м.септември при закупуване на процедура цяло лице, Бюти Шоу Естетик Център Ви подарява пач-маска за околоочен контур в 2 разновидности: лифтираща или против бръчки.

Подробна информация за цени, продукти, процедури и промоции можете да намерите на сайта на салона: www.beautyshow.bg,  както и в социалните мрежи ФейсбукBeautyShowBulgariaMall ; Instagram: Beauty Show Aesthetic Center или на телефоните на салона: 0888 484 699; 02 442 5450

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)