32712325_1904236476294370_4736786321131962368_n

Радио Парк Фест 2018

01 юни 2018

За втора поредна година БНР организира Радио Парк Фест и среща публиката на живо с някои от най-добрите български поп, рок, джаз и хип-хоп изпълнители. На сцената на мероприятието на Голямата поляна в Южния парк в София ще излязат едни от най-добрите български поп, рок, фънк и хип-хоп изпълнители, сред които Прея, Bobo & the Gang, и Биг бенда на БНР, Рут Колева, Стефан Вълдобрев, диджей Rowland, Dead Man’s Hat, Saint Electrics и Jeremy. Гост на събитието ще е и сръбската звезда Влатко Стефановски. По програма първият ден ще бъде ориентиран към хип-хоп музиката, вторият ще бъде посветен на фънки звученето, а третия ще наблегне на своеобразен джиджей сет. В изнесеното на открито радиостудио и на сцената на фестивала ще срещнете на живо и някои от популярните водещи от ефира на Българското национално радио. Организаторите са подготвили и различни спортни и културни активности за най-малките и техните родители. Децата ще рисуват, ще се състезават и ще научат много за музиката и изкуствата. Подготвени са мини турнир по джаги, специална футболна маса, фестивал по изобразително изкуство, в рамките на който малчуганите ще получат възможност да направят собствен дизайн на тениските на фестивала, както и състезание по разпъване на палатки и своеобразен приключенски лагер за деца и родители. Инициативата на Националното радио е в партньорство със Столична община.

Ето какво обещават организаторите: 

На 15, 16 и 17 юни,от 18:00 ч. – с три тематични вечери, ще посрещнем лятото на Голямата поляна в Южния парк с участието на популярни артисти и ди джеи, ще организираме спортни събития и ще се забавляваме на открито. 

В зоната на фестивала ще има павилион на Българското национално радио, както и щандове на български и чужди брандове от различни сфери на бизнеса. 

15 юни – петък 
DJ Rawland
Preyah Live Band 
Bobo And The Gang

16 юни – събота 
DJ Marten 
Влатко Стефановски и Биг Бенда на БНР
Рут Колева & The Fingertones
Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени

17 юни – неделя 
DJ Marten 
Dead Man`s Hat 
Saint Electrics
Jeremy? 

Входът е свободен.

източник: Фейсбук

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)