kishishe

Радостин Кишишев: Не вярвах, че някога ще обичам отново!

21 март 2016

Бившият български национал Радостин Кишишев призна, че отново е открил щастието от любовта. Както е известно, бургазлията остана вдовец, след като през 2012 г. почина съпругата му Красимира. Сега той сподели, че мъдро е избрал жена, с която да продължи живота си – чаровната Катя.

41-годишният Кишишев и Екатерина Тонева живеят заедно от около две години. Когато се събират, двамата имат по две деца. По майчина линия новородената им дъщеря Екатерина има батко и кака, а по бащина – двама батковци. Големият син на футболиста – Продан, е на 19 години и живее в Англия, а Димитър е на 15 години.

Радостин със съпругата си Красимира, която си отива от този свят през 2012 г.

Радостин със съпругата си Красимира, която си отива от този свят през 2012 г.

„Новата любов ми донесе нова надежда. Спокойствие не точно, защото се обвързахме с много бизнес. Тя е по-твърд характер и изключително много се допълваме. След този момент, в който животът ме поряза доста серизоно, можех да имам какво ли не. Но предпочетох да имам до себе си жена, която знае какво иска, с която спокойно да изживея старините си, защото сам човек е за никъде“, призна Кишишев пред „Нова“.

„Съпругът й беше починал преди 18 месеца и тя беше извървяла път, който на мен ми предстоеше. Доста хора коментираха – как може, не е ли много рано, какво е трябвало да направя“, разказа още футболистът.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)