'The Danish Girl' Premiere - 72nd Venice Film Festival

Разводът между Джони Деп и Амбър Хърд: реакцията на Ванеса Паради, Мики Рурк и други звезди

30 май 2016

След като Амбър Хърд подаде молба за развод с Джони Деп след 15 месеца брак и разказа пред всички, че е жертва на домашно насилие, целият свят говори за отношенията на двойката. Хората, разбира се, се разделиха на две в своите мнения: някои смятат, че Джони Деп е тиранин, който заслужава да му бъде отнето и последното пени, докато други смятат, че той никого не е насилвал и думите на Хърд са чиста лъжа, предназначена да привлече вниманието и да й помогне да измъкне от съпруга си повече пари.

Ситуацията се дискутира бурно не само от феновете на артистите, но и от други известни личности, много от които са лично запознати с виновниците в „свадата“. Именно те изразиха своето мнение за това какво се случва.

Бившата жена до Джони Деп, с която споделяха 14 години семеен живот без брак и имат две деца, се застъпи за актьора по повод развода му, в отворено писмо до медиите:

„Джони е чувствителен и любящ мъж, който никога не би посегнал на жена“, пише френската актриса.

Тя определя позорните обвинения на Амбър Хърд в домашно насилие за „скандални“ и изказва съмнение в тяхната достоверност.

„През всички тези години той не е проявявал физическо насилие към мен и тези обвинения нямат нищо общо с човека, с когото живях 14 прекрасни години“, казва още в писмото си Паради.

Мнението на френската суперзвезда съвпада с това на първата съпруга на Деп – Лори Ан Алисън, за която актьорът се жени едва 20-годишен. Малко преди изявлението на Паради гримьорката заяви, че Джони никога не й е посягал. Макар бракът им да трае от 1983 до 1985-а, двамата остават приятели и след развода си.

'Black Mass' Premiere - 72nd Venice Film Festival

Ето и някои от коментари от приятели и познати:

Мики Рурк:

Не мисля, че Джони е жесток човек. Той винаги е бил много сдържан и се е проявявал като джентълмен. Не е показвал жестокост.

Евън Рейчъл Ууд:

Случаят с Амбър Хърд само доказва, че бисексуалните жени са изложени на много по-голям риск от насилие от страна на техния интимен партньор. Но бисексуалността не е причина за насилие, това не означава, че Хърд е неморална и заслужава такова отношение.

Пол Бетани:

Познавам  Джони Деп в продължение на няколко години и съм го виждал в различни ситуации. Той е един от най-прекрасните, мили и нежни хора, които някога съм познавал. Искам също така да кажа, че домашното насилие е едно много сериозно обвинение. И преди да започнем да съдим е добре да излязат фактите наяве.

Лори Холдън:

Отивам да видя новия филм с Джони Деп. Неговият личен живот – е личен живот. Никой не знае какво наистина се случва у тях.

Рейн Уилсън:

Това, което аз научих днес е че има бактерии, които са резистентни на антибиотици, пчелите могат да убият турист, а капитан Джак Спароу бие жена си.

Анди Рихтер:

Едно от нещата, които може да направи вашия ПР е да помогне за уронване на образа на бившия ви в пресата, като го обвини в изнасилване.

'Black Mass' Premiere - 72nd Venice Film Festival

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)