image_100361913_l (1)

Развод за Давид Гета

20 август 2014

Френският музикален продуцент Давид Гета не просто обяви, че се развежда с Кати Гета, ами даже вече процедурата по това не особено приятно занимание е финализиран от съда в Париж C’est Fini!

Двамата се срещат през 1992 г. и се женят същата година, влюбени и щастливи. Те имат две деца – Тим Елвис на  10 години и Анджи, на 6 години.  Очевидно любовта и бракът им преминава през своите изпитания, затова те подновяват обетите си през 2012 г. в Ибиса,  в чест на своята 20-та годишнина. Но явно този съюз не е трябвало да издържи дълго.

Музикалната звезда на Давид е в тотален възход през последните няколко години. Той е на  46 години и вече има в колекцията си две награди „Грами“ като продуцент, има албуми при това съвместни с  Риана, Дженифър Лопес и Мадона. Неговата нетна стойност се оценява на 30 милиона щатски долара, и той има повече от 14 милиона последователи в Twitter.
David-Guetta-1395502623
Винаги е тъжно, когато един брак приключва, но 22 години съвместен мивот е впечатляваща възраст за всяка двойка – особено ако е част от публичното пространство и от изкушението на парите и славата. Успех и на двамата.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)