Разкриха кой е гаджето на Михаела Филева! Вижте го (Видео)

27 юни 2019

Чаровната Михаела Филева винаги е била обект на нестихващ интерес от страна на медиите и широката публика. Вероятно затова и певицата непрекъснато се старае да запази личния си живот в тайна. След като наскоро слуховете я свързаха с най-добрия ни тенисист Григор Димитров и тя отрече двамата дори да се познават, този път пресата успя да разконспирира кой е мъжът до нея. Тайната самоличност беше разконспирирана от Елза Парини, която публикува теорията си в социалните мрежи.

„Михаела има връзка с млад мъж, който е свързан с компанията за безалкохолни напитки, които тя рекламира. След като тя съобщи, че малкото му име е Стефан, пуснах големите пипала на „Гугъл Парини“ и открих, че най-много съвпадения има с един младеж – Стефан Радов.

Михаела Филева

Той е дигитален мениджър във въпросната компания. Публикувал си е снимки от същите дестинации, на които беше и тя – Куба, Израел… Попитах запознати това ли е човекът, сондирах от две места мнения и получих потвърждение, че Стефан Радов е гаджето на Михаела. Симпатично и образовано момче“, обясни Парини.

Кратко след като Елза обяви кой е мъжът, който е откраднал сърцето на певицата, Стефан опостави ограничения на личната си Инстаграм страница, като забрани достъпа на нежелани лица до нея. Самата Михаела все още не е коментирала твърденията си, но при всички положения съвпаденията са твърде много. Вижте кратко видео с евентуалното гадже на красавицата от „Гласът на България“.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)