1

Разноцветни очи от Dior – една нова тенденция за новата година

22 декември 2016

Сега всичко е позволено!

Синьо с розово, оранжево с лилаво, синьо с  жълто – модата на предстоящия сезон изисква смелост и си играе с най-смелите цветови комбинации. Гримът през пролетта ще бъде цветен. 80-те години настъпват с пълна сила, което означава, че скоро ще имаме забавни цветни и графични рисунки по очите и ярки очни линии. Творческият директор по грима на Dior – Питър Филипс  отива във фантазиите си още по-далеч и предлага цветен и колоритен грим. Идва времето на силните и смели жени, независими от предразсъдъци и уверени в себе си.

ae989f9cb60fc3da0ac4b435d17394dc

В последната седмица на модата в Париж, Céline и Hillier Bartley показаха, че не се страхуват да носят обувки с различни цветове. Сега и гримьорите последваха тази екстравагантна и интересна тенденция, показвайки, че няма нищо срамно да се съчетаят два различни  цвята на очите или устните.

Изберете контрастни нюанси, които да са подходящи за вас по цветотип, но се уверете, че и двата цвята са с блясък или  без. Можете да ползвате кадифени, сухи или течни консистенции, най-важното – изберете сочни нюанси. Чувствайте се свободни да играете с цвета. Нанесете на едното око розови сенки, а после добавете тюркоаз на миглите, другото око направете по обратния начин-  тюркоазени сенки с розови мигли. Сега е възможно!

589939cf588d73b91fe0f34254a4e727

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)