Разследват и „Краля на магията“ Дейвид Блейн за изнасилване

03 април 2019

Един от най-известните съвременни илюзионисти – Дейвид Блейн е на път да се превърне в поредната „жертва“ на движението #MeToo. Полицията в Ню Йорк е започнала разследване срещу фокусника, след като той е бил обвинен от две жени в сексуално насилие от негова страна, съобщава в. „Ню Йорк таймс“.

Изданието припомня, че това не е първият път, в който той бива заплашен от затвор по подобни провинения – още шрез 2004 година Блейн бе обвинен в сексуално насилие над жена в Лондон, което можеше да го вкара зад решетките за две години. Но след проведеното разследване, полицията сне обвиненията срещу него.

Дейвид Блейн

Иначе 45- годишният американец се сдоби със световна слава, благодарение на телевизионната поредица „Улична магия“. Той се счита за един от най-популярните илюзионисти в света.

Блейн стана известен и с многобройните публични експерименти с тялото си, по време на които проявяваше чудеса от воля и издръжливост. Той бе погребан жив за една седмица, 44 дни прекара в стъклена кабина над река Темза и над две денонощия вися надолу с главата в Сентръл парк, припомнят агенциите.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)