Ралица Паскалева, Теодор Салпаров и Максим

Ралица Паскалева и Теди Салпаров кръстиха сина си в Йерусалим

30 май 2019

Звездата от „Откраднат живот“ Ралица Паскалева кръсти сина си от волейболния национал Теодор Салпаров – Максим в Йерусалим. Светото тайнство се е случило преди броени дни в църквата „Света Мария Магдалена“ в женския Гетсимански манастир на Витанската общност. Актрисата вече е била там и много е харесала Йерусалим, заради което е пожелала именно там да бъде кръстено детето й.

Ралица Паскалева и сина й Максим

„Усещането там е почти метафизично и не може да бъде обяснено, трябва да се усети и изживее. Пропътувахме всички тези километри с цялото ни семейство и шепа приятели, за да сме близо до Бог, да се поклоним и да походим по земята, по която Той е ходил, за да въведем Максим в християнската религия на най-святото място за всеки християнин“, споделя Ралица пред „Пик“.

Църквата „Света Мария Магдалена“ е построенна през 1885 година и се намира непосредствено до Гетсиманската градина – едно от любимите места на Исус Христос, където той се е молел дори в нощта на залавянето си. От двора на храма се открива гледка към Стария град на Йерусалим, Божи гроб и Голгота.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)