Революционната Guinot Lift – в „Бюти Шоу Естетик Център“!

17 октомври 2018

Вследствие на възрастта и умората, контурите на лицето се отпускат и се появяват първите признаци на стареене. Досега лифтинг терапиите въздействаха само върху кожната структура, възстановявайки плътността на епидермиса и стягайки дермата.

Днес Hydradermie Lift е истинска „подмладяваща революция”, тъй като стимулира и тонизира лицевите мускули и постига видим лифтинг ефект още след първото приложение. Често при настъпване на първите признаци на отпускане на кожата жените бързат да се обърнат за помощ към пластичните хирурзи.

IMG_6471

Специалистът в козметологията Guinot, обаче, ни предлага една по-приятна алтернатива с гарантирани, трайни резултати, без болка, оттоци и видими следи.

HYDRADERMIE ЛИФТ повишава мускулния тонус и чертите на лицето са лифтирани, а кожата е с подобрена еластичност благодарение на трите ключови стъпки:

1. АНТИЕЙДЖ ДРЕНАЖ – приложението на специфичните електроди дренират кожата, подобряват микроциркулацията и премахват задържането на течности, като същевременно стимулират елиминирането на токсини.

2. МУСКУЛНА СТИМУЛАЦИЯ – използването на патентован ток въздейства върху увеличаване обема на мускулите, което повишава тонуса и видимо лифтира чертите на лицето. Именно от тази стъпка идва и формулата за „боди-билдинг” на лицето, която Guinot видимо наложиха.

Beauty Show Aesthetic Center - Guinot Lift

3. РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ – експертните движения на козметика допълват въздействието от апарата, като подобряват микроциркулацията, тонуса и блясъка на кожата.

Терапията завършва с подбрана маска според типа кожа, възрастта и очакванията на клиента, и така само за час лицето ще е видимо подмладено, лифтирано, гладко. За работещите бизнес-дами, които биха искали да се поглезят макар и за 30 мин в обедната почивка, Guinot и ние в Бюти Шоу Естетик представяме експресната версия на хитовата процедура HYDRADERMIE ЛИФТ express.

Beauty Show Aesthetic Center - Guinot Lift

Бюти Шоу Естетик Център е официален GUINOT салон, а Guinot-козметикът ни или както от гиганта наричат своите козметици „доктора по красота” е преминал специално едноседмично обучение в централата в Париж.

Именно „доктора по красота” ще прецени какъв курс от терапии HYDRADERMIE ЛИФТ да препоръча на клиента си, като за оптимален ефект стандартът е 4-6 на брой, 2 пъти в седмицата, последвани от 1-2 поддържащи на месец.

Beauty Show Aesthetic Center - Guinot Lift

 Адрес: Бул. Тодор Каблешков, бл. 19, сграда САНАРА, магазин 1. Подробна информация за цени, продукти, промоции и процедури – www.beautyshow.bg и телефони: 0888 484 699; 02 442 5450.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)