Дънки от канабис

Революция в модата – вече правим дънки от… канабис

28 юли 2019

Магията на алхимиците е известна отдавна, но възможно ли е тя да се пренесе и в модата? Отговорът е ДА, след като трима ентусиасти от Лос Анджелис решиха да последват примера на това да превръщаш плевелите в злато и да превърнат конопа в дънки.

Преди броени дни Джеймс Джийнс, Джеймс Чънг и Конрад Юн сложиха начало на най-новата си компания Alkhemist, която съчетава усилията на лицензирана фабрика за канабис в Лос Анджелис и годините опит в производство на дънкови материали. Засега фирмата се е насочила само към нежния пол, но не крие амбициите си съвсем скоро да зарадва и господата с нестандартните дънкови панталони.

Дънки от канабис

Лайфстайл дивизията на компанията включва в производствените линии и редица продукти, базирани на канбидиол – непсихоактивната съставка в канабиса, която се използва за лечение. Фирмата произвежда и тениски, клинове и якета от растението.

Основателите на Alkhemist са категорични, че канабисът може да се превърне в идеален плат, тъй като материалът е екологичен, има прекрасна текстура и дори антибактериални свойства. Иначе за ценителите, те ще трябва да се бръкнат между 160 и 320 долара за желаните колекции от дрехи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)