най-големият пъзел в софия

Редим в София най-големия пъзел в света в подкрепа на деца музиканти

18 декември 2018

Малки и вече пораснали фенове на Дисни и тематичните пъзели ще имат възможността да се включат в сглобяването на най-големия в света Ravensburger, който има рекордни Гинес размери – съдържа 40 320 елемента, широк е почти седем метра и около два метра висок. А мисията по нареждането му е в ръцете на всички посететели на Sofia Ring Mall и е с благотворителна цел – подкрепа на две талантливи деца-пианисти.

най-големият пъзел в софия

В търговския център в полите на Витоша вече е изградено специално място за редене, където до 22 декември всички ентусиасти ще трябва да са се справили със задачата. Всеки желаещ ще получи парченца от пъзела в отделни торбички, в които са части от него. Едва когато всички части се съберат, най-големият пъзел ще бъде завършен и ще разкрие паметните 10 сцени от най-емблематичните Disney филми като „Снежанка”, „Фантазия”, „Дъмбо”, „Бамби”, „Пепеляшка”, „Питър Пан”, „Книгата за джунглата”, „Малката русалка”, „Красавицата и звяра” и „Lion King”.

най-големият пъзел в софия

А начинанието си струва -  така ще помогнем на двама млади талантливи музиканти от фондация „Енчо Керязов“ да участват в международни музикални състезания и да сбъднат мечтата си. Средствата ще бъдат дарени от мола по време на прекрасна церемония на 22 декември. Ще можем да чуем младите виртуози, които завладяват международни музикални сцени и носят слава за България по време на големия благотворителен концерт, който ще се проведе същия ден в Sofia Ring Mall.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)