Режисьорският дебют на Мариан Вълев с предпремиерно турне

04 април 2019

Преди да тръгне официално по кината в цялата страна на 12 април, филмът на БНТ „Лошо момиче“ ще бъде показан с ексклузивни прожекции в 10 български града. Началото на предпремиерното турне на лентата ще бъде дадено в родния град на нейния сценарист и режисьор Мариан Вълев – Варна на 5 април (петък).

Следват прожекции с участието на творческия екип и актьорския състав в: Търговище (6 април), Велико Търново (9 април), Пловдив (10 април), Враца (13 април), Видин (13 април), Габрово (14 април), Карлово (14 април), Благоевград (15 април) и Ловеч (16 април). Гала-премиерата на продукцията в София ще бъде на 11 април (четвъртък).

Лошо момиче на Мариан Вълев

За нетърпеливите да гледат „Лошо момиче“ във Варна „Фестивален и конгресен център“ е подготвил специално киноизживяване. Откриващата прожекция на турнето ще е и първа за ФКЦ-Варна, реализирана на новата лазерна кинопрожекционна система, която към момента е единствена по рода си за Източна Европа. Високото качество на прожекцията предлага 4К резолюция, разкривайки и най-малките детайли от филма.

Филмът „Лошо момиче“ беше представен в рамките на Международния филмов фестивал „София филм фест“ в средата на месец март тази година. Продукцията на БНТ беше едно от 10-те заглавия в специалната секция на фестивала „Ново българско игрално кино“. Изпълнителен продуцент е Нина Алтъпармакова. Разпространител на филма е „А Плюс Филмс“.

Лошо момиче на Мариан Вълев

Програма на предпремиерните прожекции на „Лошо момиче“:

5 април – Варна, Фестивален конгресен център – 19:30 ч.
6 април – Търговище, „Синемеджик“ – 18:00 ч.
9 април – Велико Търново, „Кинополис“ – 19:00 ч. и „Кино Палас“ 20:15 ч.
10 април – Пловдив – „Лъки – Дом на киното“ – 19:00 ч.
13 април – Враца „Метропол“ – 17:00 ч. и Видин – „Синелукс“ в 18:00 ч.
14 април – Габрово – „Кинополис“ в 18:30 ч. и Карлово  в„Кинополис“ 18:30 ч.
15 април – Благоевград – „Синемакс“ в 19:00 ч.
16 април – Ловеч, „Кино Космос“ в 19:00 ч.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)