Резиденция Анастасия ви очаква…

22 декември 2015

Резиденция Анастасия с удоволствие ще предложи своето гостоприемство на всички онези, които имат изтънчен усет за стил и класа. Тя е е умният избор за пътуващите по бизнес или за удоволствие, които търсят първокачествено настаняване на разумна цена.

Резиденция Анастасия Бутик Хотел - Класиката е модерна!

Резиденция Анастасия ще Ви накара да се почувствате като у дома си, дори по-щастливи, спокойни и обгрижвани, защото ще Ви предоставим уют и обслужване според индивидуалните Ви потребности. Сградата е  олицетворение на рафинирания  начин на живот в забързаната столица.

22„Старата добра класика” винаги е на мода – хубаво мото, което всеки един кът и елемент от сградата го доказва. Резиденция Анастасия е една нова перла в София – столица с нов европейски дух интересен за всички туристи, готови да видят прекрасното й историческо наследство и модерно настроение;  изключително развиваща се икономическа точка от Европа за хората на бизнеса или просто един любим град за забавление и развлечение.

13

Резиденция Анастасия е място, където забързаният град и класическият лукс се срещат и сбъдват мечтите за прекрасно преживяване.

Резиденция Анастасия Бутик Хотел - през нощта

Философията на Резиденция Анастасия е не просто да се построи поредният апартаментен хотел или сграда, а да  се създаде специална среда: една симбиоза от високо технологична сграда, с модерна и адекватна на съвременния градски стандарт инфраструктура и комуникации, класическа линия на архитектурните форми и детайли в екстериора, интериорен лукс във  фоайета, салони и места за срещи – всичко това в името на представителна и комфортна концепция за живеене.  15Тя е уникална сграда разположена на най–представителния и престижен булевард на София – бул. България.Това е южният лъч на София, който свързва центъра и Народният Дворец на Културата с кв. Бояна и Витоша планина и е транспортна артерия за най–престижните квартали на София. По булеварда са разположени и едни от най–красивите сгради на София, включително и официалната правителствена резиденция „Бояна“.GARDEN &WIEN 015Именно тук – в района на Мотописта, се роди и една нова „царска особа” за столицата – Резиденция Анастасия Хотелски Апартаменти. По-популярното име на такива сгради е Апартхотел и  има много аналози във почти всяка европейска столица. Например във Виена или Париж такива резиденции, които отдават апартаменти под наем на хотелски принцип, съпроводени с екстрите на пет звезден хотел, са много известни и популярни. Те са предпочитани, защото са уникална компилация между хотел, уютен собствен дом  и редица удобства, глезене с екстри и сервиз. Прочутия дворец на Кобургите във Виена, например, предлага точно такова най-високо ниво имоти и сервиз.28Е, вече и в София можем да се похвалим с подобно място. Резиденция „Анастасия” не е нито първата, нито единствена резиденция или апартаментен хотел в София, но има неща, които я правят уникална: тържествено и богато декорирано фоайе, тежка ламперия от дърво, плетеница на пода от 8 вида мрамор и оникс,  огромни кристални полилеи, уникални акценти и елементи, много малки вещи и детайли, които те предразполагат и на първата минута се отпускаш и пренасяш в нов свят.

Резиденция Анастасия Бутик Хотел - Лоби Бар

В един от ъглите има библиотека с богата литература, така че може просто да влезеш и да почетеш книжка – английска, руска и българска литература; в другия ъгъл се мъдри  роял на цели 280 години, инкрустиран със седеф, с клавиши от слонова кост;  може да вкусиш глътка изкуство в напрегнатия ден в откритата галерия на Резиденцията, защото от всеки ъгъл наднича платно на значим художник и експозицията се сменя често. Елегантно допълнение на фоайето е лоби бара с оригиналното име БАРОК, елегантен и атмосферен, с правилен избор топли и студени напитки.

Резиденция Анастасия Бутик Хотел - Рецепция

Помислено е за всичко, което може да ти потрябва – трансфери от и до летището и до всяка точка на столицата, лимузина сервиз, бизнес център с пълен набор офис услуги, зала за преговори и делови срещи, вкл.секретарски сервиз, зала с изискана декорация за партита, специални поводи или обучения, срещи и представяния, 24-часова рецепция, слънчева лятна градина с богата декирация, козметично студио и други.

Резиденция Анастасия Бутик Хотел - Ресторант

Апартаментите на Резиденция „Анастасия” са направо царски – големи, просторни, от 90 до 220 кв.м. с прекрасни тераси с елементи от ковано желязо,  стилна и скъпа текстилна декорация – мокети, в които потъваш, елегантни пердета и завивки от памук в жакард и бродерии.31Цялото обзавеждане, включващо и напълно оборудвана кухня е от масивно дърво. Наречени са с имената на столици в Европа – Париж, Лондон, Монако, Прага и всеки един има нещо характерно от излъчването на града – Париж е тежък, представителен, класически;40Лондон е стилен и уравновесен; Монако е с морско излъчване – нежно синьо, бяло дърво в мебелите, Прага е златна, Виена – валсова и романтична…. Никак не е трудно да се пренесеш в друг свят – след първите няколко минути наистина забравяш къде си.

Резиденция Анастасия Бутик Хотел - Рецепция

Принцесата на София Ви очаква!

 снимки: Резиденция Анастасия

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)