Ресторант Ботаника – едно мечтано място

06 юли 2016

Ресторант Ботаника – едно мечтано място! Не се съмнявайте в това!
Отскоро ресторант „Ботаника” отново заработи с нов интериор и изцяло обновена кухня. Собствениците залагат на висококачествени свежи продукти, от които готвачите рисуват кулинарни шедьоври. Ястията са предимно от Европейската кухня, плавно преливащи с нюанси от националните кухни от цял свят. Гостите на „Ботаника” имат богат избор от питателни закуски, здравословни салати, примамливи ястия и десерти.
Интериорът е в нежни пастелни тонове, ефирни форми и детайли, едва доловимо повлияни от барока. Обстановката е приятна и предразполагаща. В градината място намират растителни видове, цветя и елегантни маслинови дръвчета, в компанията на пъстроцветни папагали.
Заведението предлага избрани и селектирани вина и пури, които в допълнение със страхотната кухня завършват цялостното Кулинарно представление. Ресторантът е подходящ за бизнес срещи, за организиране на събития, както и за Вашето свободно време и релакс.
Приоритет за нас е високото ниво на обслужване”, коментира управителят и добавя: „защото и най-прекрасните ястия оставят неприятен вкус, когато са поднесени зле”.

Адрес:  Ресторант БОТАНИКА, София, кв. Драгалевци, ул. Акад. Петър Динеков 8, зад магазин Фантастико
Телефон за контакти: 02/ 470-77-22, 0893/ 33-01-09

Restorant Botanika.00_00_04_14.Still003

Ресторант „Ботаника“, кв. Драгалевци

Редактор: Ася Георгиева
Оператор: Мартин Илков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)