20150519-dior-anons

Риана в тайната градина

23 май 2015

Ръководство на Dior най-накрая пусна в мрежата пълната версия на четвъртия мини-филм от поредицата Secret Garden, главна героиня, на който е Риана.

 
Традиционно снимките на „Secret Garden“ се състояха в живописните градини на  Версайския дворец край Париж. Но екипът, работещ по проекта, малко се е променил: вместо фотографите Инес ван Лавсвеерде и Винод Матадин, мисията бе изпълнена успешно от популярния им колега Стивън Клайн.

А Рири изпълни задачата си просто перфектно.

 
„По време на снимките на късометражния филм Риана имаше идея как да се представи във Версай. Тя е много красива – няма как да не отбележим. Понякога успява да ни изненада, и това ни харесва. Това е част от нейната личност“, сподели в свое интервю Сидни Толедано, президент на модна къща Christian Dior.

 
Между другото, ръководството на френската модна къща не само направи красавицата от Барбадос главна героиня на новия мини-филм, но също така я включи при създаването на рекламното видео към композицията If Only for a Night, която ще бъде включена в предстоящия студиен албум на певицата R8.

20150519-dior-2

20150519-dior-3

 
Снимки: Кадри от видеото

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)