20200129-ri-post

Риана се среща с рапъра A $ AP Rocky

29 януари 2020

Според някои медии, сърцето на Риана отново не е свободно. Веднага след като 31-годишната звезда се раздели със саудитския милиардер Хасан Джамил, тя се впусна в нова връзка, този път с 31-годишния рапър A $ AP Rocky. Според вестник The Sun двойката вече се е показвала заедно и на публично място – на 17 януари те са присъствали на благотворителен концерт в Ню Йорк, а след това, според източници, са пренощували в хотела ,
Изданието казва, че Риана наистина се радва на компанията си и  че Риана не бърза да дава официален статут на връзката си с музиканта, а просто се задоволява със случващото се.
Louis Vuitton: Front Row - Paris Fashion Week - Menswear Spring/Summer 2019
Слуховете за романтиката на двойката се появяват не за първи път – заподозрени са в романтична връзка през 2013 г., но тогава рапърът отрече всичко. Между другото, през същата година, RiRi участва във видеото на певицата за песента Fashion Killa.
Певицата се срещаше с Джамил около три години, а причината за раздялата им все още не е известна. Може обаче да се предположи, че милиардерът е много обиден от бившата си любима и дори помоли таблоидите да премахнат снимките, които бяха съвместни с Риана.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)