Риба меч а ла Рататуи с Владо Димов, Епизод 7, Кухня в Рая

30 септември 2016

Добре дошли в новият Епизод 7 на Кухня в Рая – новото, модерното, забавното и класно кулинарно шоу в  родния ТВ ефир!

IMG_7267

То е продукт на уникалното сътрудничество на In LIFE TV  с най-добрия средиземноморски ресторант у нас – Порто Малтезе и най-добрият МОЛ в България – Парадайз. А в РАЯ всичко е красиво – и ресторанта, и кухнята, и водещата, и шефът, и мястото…

TON_7475TON_7504

Досега в Кухня в Рая имахте удоволствието да видите:
Миски в Кухнята – как две Мисис България готвят в лицето на Ради Орцева и чаровната ни водеща Алекс Милтенова;
Епизод 2 бе нежен и прекрасен, каквато бе и нашата гостенка – Теди Кацарова;
Епизод 3 бе доста страшен, да не кажем направо криминален, защото се размятаха здраво ножове, а и госта ни беше доста страшничък – Гущера…;
В Епизод 4 тъкмо да се успокои положението…и кухнята ни от райска стана дяволска, но с помощта на Ива Екимова всичко се подреди;
Епизод 5 бе удоволствие и забавление с чаровната актриса, стилистка и дизайнерка Елена Алекси и последният забавен наш гост бе певицата Веси Бонева.
Ако сте пропуснали – вижте в прикачените линкове! 

TON_7508

В последните предавания стана традиция певци да бъдат гости на Алекс и шеф Милош. Ето и днес – звездният ни гост е певец, но този път мъж, а не дама и отново половото равновесие в кухнята ще бъде в полза на шеф Милош Костич.
И така – днес в Кухня в Рая е Владо Димов – млад, талантлив и очарователен поп изпълнител. 

TON_7518

Оказа се, че Владо Димов е в „свои води“, както се казва с морската храна и нейното приготвяне. Младият изпълнител е от Бургас и не само много обича морска храна, но често и я приготвя в къщи. Без да заявява излишна кулинарна страст, Владо призна, че обича да готви от време на време, особено за любим човек.

TON_7499

Алекс днес определено е във форма и най-после очаква поощрение в оценките, още повече в присъствието на двама мъже. Гледайте и ще видите! 

Предложението на шеф Милош е Рататуи с участието на риба меч – една интересна, различна рецепта, базирана на прочутото френско зеленчуково ястие и обогатена със  филе от риба меч.

Необходимите продукти:
филе от риба меч;
лук, патладжан, тиквичка, домат, гъби;
доматен сос;
ананас;
подправки – сол, чер пипер, босилек.

TON_7529

Макър и сложна на пръв поглед, тази рецепта е много лесна – първо приготвяте зеленчуковите кули с филето от риба, после слагате да поври в сос и …хайде!

Да, но все пак има доста тънкости и подробности, които трябва да видите в новият ни епизод 7. Как точно трябва да се нарежат зеленчуците, за да се оформи хубава кула, някои малки тънкости в приготвянето, подходяш съд за задушаване – всичко това има съществено значение за крайния резултат.
Ето защо – гледайте и се забавлявайте!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)