194-sorghum-bread

Рибен хляб по бразилски

14 април 2018

Необходими продукти:
800 г филе от бяла риба
120 г галета
100 г масло
1 глава лук
1 връзка магданоз
сол
черен пипер
2 лимона
10 г бакпулвер

Начин на приготвяне:
Филето от бяла риба, галетата, размекнатото масло, ситно нарязаните лук и магданоз, подправките, сокът от лимоните и бакпулверът се смесват и полученото тесто се слага в намазнена правоъгълна форма за печене. Тя се поставя в предварително загрята фурна и се пече около 30 минути при 220 градуса. Щом хлябът изстине, се изважда от формата и се нарязва на парчета. Поднася се с бяло вино.

снимка: temasekagro.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)