img_9761

Рибни кюфтенца по исландски

06 април 2015

Необходими продукти:
1 кг. обезкостена треска
1 гл. лук
2 яйца
6 с. л. царевично брашно
сол

Начин на приготвяне:
Рибата и лукът се смилат на кайма. Добавят се царевичното брашно, яйцата и солта и се размесва добре. Ако каймата е много мека се добавя още царевично брашно. Оформят се малки кюфтенца. Пържат се в олио на слаб огън. Сервират се горещи с гарнитура по желание.

снимка: eldhussogur.wordpress.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)