
Необходими продукти:
1 кг. обезкостена треска
1 гл. лук
2 яйца
6 с. л. царевично брашно
сол
Начин на приготвяне:
Рибата и лукът се смилат на кайма. Добавят се царевичното брашно, яйцата и солта и се размесва добре. Ако каймата е много мека се добавя още царевично брашно. Оформят се малки кюфтенца. Пържат се в олио на слаб огън. Сервират се горещи с гарнитура по желание.
снимка: eldhussogur.wordpress.com
Още по темата
-
Спагети Alle Vongole
In TASTEТова е една от най-харесваните вариации на паста. Обикновено я поръчваме в ресторант, само защото ...
-
И България се обяви срещу храната второ качество
In TASTEБългария ще се присъедини към Вишеградската четворка в искането ЕК да забрани на компаниите да ...
-
Десет нетрадиционни рецепти за айскафе (част II)
In TASTEДнес ви предлагаме продължението на нашата специална подборка от рецепти за любителите на айс кафето ...
-
Tарталета от грис с ябълки и карамелен крем
In TASTEНеобходими продукти: 1 л прясно мляко 100 г грис канела 150 г захар за крема: ...
Остави своя коментар през Facebook